Over ons

Missie & visie

Ons motto is: Slim voor uw organisatie!

Wij vinden dat certificeringsnormen, wetgeving en stakeholderseisen niet als bedreigingen, maar als kansen moeten worden gezien. Organisaties die hier actief mee aan de slag gaan zijn beter voorbereid op risico’s en externe veranderingen. Wij willen dat organisaties voordeel ervaren van compliance en certificering. Organisaties voldoen vaak al aan heel veel eisen, dikwijls zonder het zelf te beseffen. Vos Advies helpt om dit op een slimme manier zichtbaar te maken en het zo toe te passen dat organisaties zich onderscheiden bij hun belanghebbenden.

Kernwaarden

Onze kernwaarden: Verantwoordelijkheid, Vertrouwen, Verheldering en Verbinding

Bij alles wat wij doen streven wij ernaar om eerlijk, helder en professioneel te handelen. Wij hebben dit verwoord in 4 kernwaarden, waar wij altijd op aangesproken mogen worden:

  1. Wij nemen Verantwoordelijkheid waar dat nodig is.
  2. Klanten mogen erop Vertrouwen dat wij voor de beste aanpak kiezen.
  3. Verheldering van vraagstukken is de basis voor een gezamenlijke oplossing.
  4. Wij Verbinden ons met de doelen van onze opdrachtgevers.

Maar wij vragen ook betrokkenheid van onze klanten en belanghebbenden. Alleen door goed samen te werken kunnen successen behaald worden. Een uiting hiervan is onze eigen ISO 9001 certificering , de erkenning door certificerende instellingen en partnerships met branche organisaties.

Historie

Op 1 juni 1996 is Vos Advies opgericht om bedrijven te begeleiden bij procesverbetering en certificering. Begin 1997 is KaVo Nederland onze eerste klant die ISO 9001 gecertificeerd wordt. In 2000 wordt het voormalige politiebureau in Oosterhesselen in gebruik genomen, hier groeit het kantoor in omvang en kwaliteit. Deze locatie wordt in 2010 verruild voor de vestigingen in Hoogeveen en Hilversum. In 2015 behoort Vos Advies BV tot de eerste 4 bedrijven in Nederland die het officiële ISO 9001:2015 certificaat ontvingen. In 2016 groeit de organisatie door naar 20 eigen medewerkers en diverse kennis partners. Wij werken dagelijks in Nederland en België om onze missie & visie te verwezenlijken.

 
Menu