Over ons

Slim voor uw organisatie!

Wij helpen organisaties in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven bij het voldoen aan normen, wet- en regelgeving, het verminderen van risico's en het verbeteren van prestaties. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden op een pragmatische en mensgerichte manier. Positief en met aandacht voor het benutten van kansen.

Sinds 1996 geven wij advies op het gebied van certificering waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Samen identificeren wij kansen en zetten wij onze klanten op voorsprong. Onze adviseurs delen één gemeenschappelijk streven: onzekerheden wegnemen, problemen kleiner maken én kansen benutten. Dit uit zich ook in onze producten en diensten zoals de ondersteuningspakketten voor kleine organisaties en "certificering zonder KAM-afdeling" voor grotere organisaties.

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en ontwikkeling van onze specialisten. Klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Daarom komen onze adviseurs iedere maand samen om kennis te delen en organiseren wij ieder kwartaal een ontwikkelingsdag.

Onze werkwijze is gecertificeerd volgens ISO 9001. Ook werken wij met onze partners volgens duidelijke richtlijnen. Vos Advies BV is partner van o.a. ZKN, KIWA, DEKRA en TÜV, met wie wij kennis en ervaringen uitwisselen.  

Wij laten u graag kennismaken met ons enthousiasme in een persoonlijk gesprek.

Marcel Vos, 
directeur Vos Advies BV

Vragen of meer informatie? Neem contact op via: