MVO Prestatieladder

MVO Prestatieladder

De MVO Prestatieladder is geïnspireerd op internationaal geaccepteerde documenten. De opbouw van de norm is identiek aan de structuur van ISO 9001 en ISO 14001. Het is opgezet volgens de zogenaamde High Level Structuur, en hierdoor als managementsysteem in te richten en te integreren met reeds bestaande managementsystemen. De MVO Prestatieladder wordt sinds 2010 in Nederland toegepast en is sinds 2015 ook internationaal erkend. Klik hier voor meer informatie over de MVO-Prestatieladder.

Voor wie is de MVO-Prestatieladder bedoeld?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) houdt in dat een organisatie zich verantwoordelijk houdt voor de effecten van de ondernemingsactiviteiten op het gebied van ‘People’, ‘Planet’ en ‘Profit’. De MVO-Prestatieladder is bedoeld voor organisaties die hun maatschappelijk verantwoordelijkheid serieus nemen en hier in overleg met in- en externe belanghebbende invulling aan willen geven. Dit uit zich in:

  1. MVO-managementsysteem conform de High Level Structuur
  2. Aantoonbaar stakeholdermanagement
  3. 33 MVO-indicatoren

Hoe kan Vos Advies u helpen met de CO2 Prestatieladder?

Wij kunnen u helpen met het behalen van een certificering volgens de MVO-Prestatieladder. Hierbij bieden wij ondersteuning bij het opstellen van een MVO beleid, de integratie van de eisen in het managementsysteem en de voorbereiding op de certificering. Wilt u weten hoe wij u kunnen begeleiden bij de CO2 Prestatieladder? Wij maken graag een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden te bespreken.