EN 15224

Hoe onderscheidend ben jij als zorgverlener?

Als zorgverlener louter ISO 9001 gecertificeerd? Dat vormt geen raamwerk voor succes. Met ISO 9001 kun je als zorgverlener namelijk geen echte efficiëntie bereiken of de productiviteit en winstgevendheid verhogen.

Kies voor een sectorspecifieke kwaliteitsstandaard

Wil je je als zorgverlener onderscheiden? Pak dan de belangrijkste gezondheidsgerelateerde kwesties zoals patiëntveiligheid en het beheer van klinische risico's ook aan en behandel deze onderwerpen op de juiste manier.

Dat doel realiseer je met EN 15224-certificering. Dat is een sectorspecifieke standaard voor kwaliteitsmanagement voor zorgorganisaties. Het is weliswaar gebaseerd op ISO 9001 maar bevat daarnaast tastbare vereisten voor patiëntveiligheid en beheer van klinische risico's in de plannings-, realisatie- en managementprocessen.

Heb je al een HKZ- of ISO 9001-certificering? Overstappen naar EN 15224 is relatief eenvoudig en bovendien een goed alternatief

Vos Advies helpt je met de EN 15224-certificering

We beschikken over eenvoudige handboeksjablonen die je binnen het eQuse online managementsysteem kunt gebruiken. Daarmee begeleiden wij jouw zorgorganisatie of -instelling snel en efficiënt naar een EN 15224 certificering.

De handboeksjablonen vormen de basis voor onze aanpak. Het certificeringstraject zelf is maatwerk. Daarbij implementeren we een effectief kwaliteitsmanagementsysteem met behulp van training, audits en tijdelijke ondersteuning.