BRL SIKB 2100

Informatie aanvragen


BRL SIKB 2100 - Mechanisch boren

Met een BRL SIKB 2100 certificaat en een BodemPlus certificaat mag u bronboringen uitvoeren voor o.a. warmtepomp installaties. Alleen bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificaat kunnen ingeschreven worden bij BodemPlus. Een BRL SIKB 2100 gecertificeerd bedrijf moet ook ISO 9001 en VCA gecertificeerd zijn, wij verwerken deze eisen meteen in uw kwaliteitssystem. BRL SIKB 2100 is te downloaden via SIKB.

Voor wie is BRL SIKB 2100 bedoeld?

BRL SIKB 2100 is bedoeld voor bedrijven die mechanische boringen uitvoeren ten behoeve van onder meer bodemgebonden energiecentrales (warmtepompen) en waterwinning. Bedrijven met een BRL SIKB 2100 certificering zijn op te delen in gespecialiseerde boorbedrijven, bedrijven die zich richten op duurzame energie (in combinatie met de BRL SIKB 11000 en BRL 6000 deel 21) en bedrijven die zich op watermanagement richten. 

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een kwaliteitshandboek volgens de BRL SIKB 2100 of de integratie hiervan in uw bestaande handboek. Hierbij zijn ook meteen de eisen van ISO 9001 en VCA inbegrepen. Ook kunnen wij (samen met u) een proefaudit uitvoeren en u begeleiden tijdens de certificering.

Hoe Vos Advies u kan helpen met de BRL SIKB 2100 certificering?

Vos Advies BV heeft al meerdere bedrijven begeleid bij certificering op het gebied van mechanisch boren. Onze adviseurs helpen u een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten dat bij uw bedrijf past met certificeringsgarantie. Wilt u meer weten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.