BRL 6000

Informatie aanvragen


BRL 6000 - Installatietechniek

Hoe veilig zijn uw gas-, elektra-, water- en/of warmtepompinstallaties? Met het BRL 6000-certificaat is twijfel niet meer mogelijk. U weet hoe u gas- (BRL 6000 deel 4-6), elektra-(BRL 6000 deel 1-3), water (BRL 6000 deel 7-8) en/of warmtepompinstallaties (BRL 6000 deel 21) ontwerpt én veilig aanlegt en beheert. 

Onze adviseurs hebben uitgebreide advies- en audit-ervaring op het gebied van BRL 6000 certificeringen. Ze helpen u een kwaliteitshandboek op te stellen en bereiden u voor op een succesvolle certificering door een onafhankelijke certificeringsorganisatie zoals DEKRA, TÜV Nederland of KIWA. Dat opent de deuren naar nieuwe installatie-opdrachten.

De BRL 6000-reeks bestaat uit een algemeen deel, dat aangevuld wordt met de specifieke delen. We leggen dat hierna verder uit. Voor advies en begeleiding bij de BRL 6000 certificering hanteren wij vaste bedragen, zodat u van u te voren weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen dus. 

Zet uzelf op voorsprong met een BRL 6000 deel 1-3 Elektra-certificering

Ontwerpt, installeert en/of beheert u elektrotechnische installaties voor woningen met utiliteit <80kWh of utiliteit > 80 kWh? Zorg voor een BRL 6000 deel 1-3 certificaat. Voor opdrachtgevers is dat certificaat hét bewijs dat uw bedrijf beschikt over de juiste kwaliteiten om elektrotechnische installaties in en/of buiten werking te stellen, deskundige monteurs in huis heeft en goed documenteert wat u doet of hebt gedaan.

Vos Advies helpt u met de BRL 6000 deel 1-3 Elektra certificering.

Toon uw expertise met een BRL 6000 deel 4-6 Gas-certificering

Ontwerpt en installeert u kleine, middelgrote en/of grote gasinstallaties? Wij helpen u met de BRL 6000 deel 4-6 Gas-certificering. Voor uw opdrachtgevers is dat certificaat hét bewijs dat u bevoegd en bekwaam bent om gasinstallaties in en/of buiten werking te stellen, met goed opgeleide monteurs werkt en uw werk goed vastlegt.

Vos Advies helpt u met de BRL 6000 deel 4-6 Gas-certificering.

Breng de waterhuishouding op orde met een BRL 6000 deel 7-8 Water-certificering

Ontwerpt en installeert u waterleidinginstallaties voor woningen en utiliteitsgebouwen? Wij helpen u ook met de BRL 6000 deel 7-8 Water-certificering. Voor uw opdrachtgevers is dat certificaat hét bewijs dat u weet hoe u waterleidinginstallaties moet omgaan, zoals het in en/of buiten werking stellen. Maar ook dat uw processen goed zijn ingericht met vakbekwame monteurs en dat u uw werk goed documenteert zodat u altijd snel kunt reageren bij vragen en calamiteiten.

Vos Advies helpt u met de BRL 6000 deel 7-8 Water-certificering

Houd uw relaties warm met een BRL 6000 deel 21 Warmtepomp-certificering

Ontwerpt, installeert en beheert u bodemgebonden warmtepompen? Wij helpen u met de BRL 6000 deel 21 Warmtepomp-certificering. Voor uw opdrachtgevers is dat certificaat hét bewijs dat u hun wensen en eisen goed kunt omzetten naar een verwarmingsinstallatie die daaraan voldoet, dat u die ook vakbekwaam kunt monteren én beheren. 

Vos Advies helpt u met de BRL 6000 deel 21 Warmtepomp-certificering