Wat houdt het ZKN Keurmerk in?

ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland, de branche organisatie voor klinieken en ZBC’s. De ZKN Toetsingscriteria bevatten eisen op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement en is een geschikt hulpmiddel om aan de wettelijke eisen te voldoen die aan klinieken worden gesteld. Klinieken kunnen het ZKN Keurmerk verkrijgen via een onafhankelijke certificeringsaudit.

De ZKN toetsingscriteria zijn hier gratis te downloaden.

Voor wie is het ZKN Keurmerk bedoeld?

Het ZKN Keurmerk sluit het best aan bij klinieken die verzekerde zorg bieden en daarvoor gecontracteerd zijn voor de zorgverzekeringswet.

Maar ook klinieken die aan de wettelijke eisen willen voldoen hebben aan de ZKN norm een goede houvast. Een kliniek kan door KIWA en LLoyd’s Register gecertificeerd worden mits deze als (aspirant) lid is aangesloten bij Vereniging ZKN.

Hoe kunnen wij helpen met het ZKN Keurmerk?

Vos Advies BV is erkend partner van ZKN en daardoor steeds op de hoogte van de meest actuele informatie over ZKN. Wij bieden met behulp van het eQuse online managementsysteem een totaaloplossing voor het behalen en behouden van het ZKN Keurmerk. Dit ondersteunen wij met advies, training en indien nodig operationele ondersteuning. Ons adviesteam kan iedere vorm van ondersteuning geven die noodzakelijk is voor een effectieve implementatie.

Graag bespreken wij de mogelijkheden persoonlijk met u in een vrijblijvend gesprek.

Menu