Wat houdt de ISO 3834 certificering in?

NEN-EN-ISO 3834 certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. Hierin wordt de norm voor alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. Een ISO 3834 certificering heeft betrekking op de hele lasorganisatie.

Er bestaan drie niveaus van certificering binnen de ISO 3834 norm:

  • ISO 3834-2: Dit zijn de meest uitgebreide kwaliteitseisen voor laswerkzaamheden.
  • ISO 3834-3: Dit zijn de standaard kwaliteitseisen. Hiermee toont een bedrijf aan te voldoen aan de lastechnische eisen.
  • ISO 3834-4: Dit zijn de elementaire kwaliteitseisen. Hiermee toont een bedrijf aan dat zij de basisvoorwaarden van de lastechniek kent.

Voor wie is de ISO 3834 bedoeld?

De ISO 3834-2 is de meest uitgebreide variant van de certificering. Wanneer u als bedrijf dit niveau van certificering heeft behaald, toont u aan dat uw onderneming op het gebied van lastechnische werkzaamheden aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dit geeft vertrouwen aan uw opdrachtgever. Verder wordt deze certificering door vrijwel alle opdrachtgevers binnen de sector (defensie, offshore, railinfra en petrochemische industrie) vereist. Erg belangrijk om de ISO 3834 certificering in huis te halen dus!

Deze certificering behalen?

Wilt u graag de ISO 3834 certificering behalen? Wij kunnen u hierbij helpen! Vos Advies biedt u een totaalpakket aan waar alle belangrijke onderdelen voor het behalen van de ISO 3834 certificering worden besproken. Wilt u ook graag uw ISO 9001 en VCA-certificaat behalen? Het is mogelijk om dit te combineren met het behalen van de ISO 3834 certificering. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag verder!

Menu