Wat houdt HKZ Kleine Organisaties in?

HKZ Kleine Organisaties biedt praktijken en kleine zorgorganisaties de mogelijkheid om op een relatief eenvoudige manier een volwaardige HKZ certificering te behalen. Veiligheid, cliënt ervaringen, verbeteren van zorg, wetgeving, alles wat in een kleine organisatie speelt komt aan bod.

De Raad voor Accreditatie, de onafhankelijke toezichthouder op keurmerken, heeft het schema goedgekeurd. Het schema wordt ook erkend door gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren.

HKZ Kleine Organisaties is verkrijgbaar via NEN.

Voor wie is HKZ Kleine Organisaties bedoeld?

HKZ Kleine Organisatie is bedoeld voor praktijken/zorgorganisaties tot 10 FTE medewerkers, inclusief management en zowel eigen medewerkers, tijdelijke krachten als ZZP-ers tellen mee. De organisatie levert zorg vanuit één discipline of door een multidisciplinair team met één probleemoriëntatie. Verder is er sprake van één vestiging en één management, maar kunnen de activiteiten wel op meerdere locaties uitgevoerd worden. Ook moet de organisatie ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Hoe kunnen wij u helpen met HKZ Kleine Organisaties?

Wij kunnen u op 2 manieren helpen met HKZ Kleine Organisaties mét certificeringsgarantie!

Wilt u als team aan de slag met HKZ dan kunnen wij u via een interne training (meerdere sessies en een afsluitende audit) begeleiden naar de HKZ certificering.

Heeft u liever persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het opstellen van het kwaliteitshandboek? Dan kunnen wij u met behulp van ons pakket HKZ Compleet ondersteunen. U krijgt dan persoonlijke begeleiding, 3 begeleidingssessies en wij voeren het papierwerk voor u uit.

Graag bespreken wij de mogelijkheden persoonlijk met u.

Menu