Wat houdt BRL 6000 deel 04-06 in?

BRL 6000 certificaten zijn interessant voor bedrijven die zich bezighouden met het ontwerp, de installatie en het beheer van installaties. Afhankelijk van hun werkgebied en discipline kunnen zij ervoor kiezen zich voor verschillende soorten installaties en disciplines te certificeren. De BRL 6000 deel 04-06 is de certificeringsnorm van KvINL voor het ontwerpen en installeren van kleine, middelgrote en grote gasinstallaties.

De BRL 6000-reeks is verkrijgbaar bij ISSO. Bekijk het overzicht van de gehele reeks.

Voor wie is BRL 6000 deel 04-06 bedoeld?

BRL 6000 deel 04-06 is bedoeld voor installateurs die onder eigen naam gasinstallaties willen ontwerpen en installeren. De norm geeft richtlijnen voor de kwaliteitsbeheersing, het toepassen van normen en de deskundigheid van monteurs.

Een BRL 6000 certificering voor gasinstallaties wordt door installateurs voor de volledigheid vaak ook nog aangevuld met het SCIOS Certificaat, waarin het inspecteren van gasinstallaties staat geregeld, BRL 6000 elektra of water en VCA.

Hoe kunnen wij u kunnen helpen met uw certificering

Bij Vos Advies willen wij dat organisaties het voordeel van compliance en certificeren ervaren. Vaak voldoen organisaties namelijk al aan heel veel eisen, zonder dat ze het zich beseffen. Wij helpen u met het behalen van de juiste certificering!

Onze adviseurs hebben een uitgebreide advies- en auditervaring op het gebied van BRL 6000 en onderhouden regelmatig contact met KvINL, toezichthouders (ILENT) en certificerende instellingen (zoals KIWA en DEKRA) zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij beschikken over een voorbeeldhandboek dat eenvoudig aangepast kan worden aan uw situatie. Uw certificering kan daardoor snel gerealiseerd worden.

BRL 6000 deel 04-06 halen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Wij vertellen u dit graag tijdens een persoonlijke gesprek. Maak een afspraak via onze website: wij zien u graag terug op ons kantoor in Heerenveen of Hilversum!

Menu