Managementsystemen

Informatie aanvragen


Eén managementsysteem voor al uw certificeringen

Hoe houd je managementsystemen voor certificeringsnormen en thema's zoals kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging eenvoudig? Simpel: door het niet moeilijker te maken dan het is én het beheer bij de juiste personen in de organisatie te leggen.

Managementsysteem

In onze beleving moeten processen, producten en mensen zo op elkaar afgestemd zijn dat dit een logisch geheel vormt. Een managementsysteem bestaat dan vervolgens uit díe elementen die nodig zijn om dit in stand te houden en steeds verder te verbeteren. Kortom: een managementsysteem is een hulpmiddel bij de bedrijfsvoering.

Meerdere normen en beheersthema's

Een managementsysteem heeft als doel om het beheer van thema's zoals kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging te vereenvoudigen. In onze managementsystemen kunnen alle normen en wetgeving opgenomen worden die relevant zijn voor de organisatie.

Online managementsysteem

Een online managementsysteem kan het beheer van documenten en acties aanzienlijk vereenvoudigen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van software die ook al binnen uw bedrijf gebruikt wordt, zoals Microsoft Office 365. Dat scheelt namelijk licentie en trainingskosten. Een managementsysteem bestaat tenminste uit de volgende onderdelen, die zijn daarin goed bij te houden: 

  • Eisen van klanten, stakeholders en wetgeving
  • Risico inventarisatie en risicobehandelplan
  • Planning voor acties en beheerstaken, zoals audits en reviews
  • Systeem voor het registreren en afwikkelen van klachten, afwijkingen, incidenten en verbeterpunten
  • Dashboard voor het monitoren van indicatoren en doelstellingen

Onze bijdrage aan uw managementsysteem

Vos Advies beschikt over de middelen en de kennis om managementsystemen effectief te implementeren. Wilt u een betrouwbaar document management en al uw certificeringseisen in één managementsysteem samenvoegen? Neem helpen wij u graag verder met een systeem dat voor u werkt.