Wat houdt de training Risicomanagement ISO 31000 in?

De in company training Risicomanagement ISO 31000 is een maatwerk training met als doel om binnen een team of organisatie ISO 31000 effectief toe te passen. ISO 31000 bestaat sinds 2007 en dient als referentiekader voor risicomanagement. Het sluit hiermee aan op normen zoals: ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Iedere in company training wordt op maat gegeven en bestaat minimaal uit een intake, een theoriedeel en een praktijkdeel die zijn afgestemd op het verminderen van risico’s in de eigen bedrijfssituatie. Ook vindt er na afloop van de training een opvolgingsbezoek plaats om het resultaat van de training vast te stellen en aanvullende instructies te geven.

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Binnen de gezondheidszorg kan indien gewenst voor PE-accreditatie van de training verzorgd worden.

Voor wie is de training Risicomanagement ISO 31000 bedoeld?

De training Risicomanagement ISO 31000  is bedoeld voor organisaties die de risico’s in teamverband en organisatiebreed willen verminderen. De training is het meest effectief bij situaties waar meerdere processen en functies of partijen moeten samenwerken. Voorbeelden hiervan zijn complexere technische organisaties in bouw of industrie, gezondheidszorg of in een projectomgeving (UAV Gc contracten in GWW en infra)

Door risicomanagement worden aanleidingen voor risico’s inzichtelijk gemaakt, kunnen mitigerende maatregelen op een gestructureerde manier worden getroffen en ontstaat een structuur voor het gericht verbeteren van processen.

Hoe kan Vos Advies u hierbij helpen?

Door onze jarenlange kennis in verschillende branches en ons netwerk van kennispartners zijn wij bekend met uiteenlopende risico’s in de bouw, infra, industrie, installatie en gezondheidszorg. Hierdoor bieden wij niet alleen kennis over ISO 31001 en risicomanagement in het algemeen, maar kunnen wij ook actief meedenken in best practices.

Wij kunnen de training volledig verzorgen op één van onze trainingslocaties. Maar het is ook mogelijk om de training in uw bedrijf te verzorgen. Aan u de keus!

Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om uw wensen en verwachtingen vast te stellen. Op grond hiervan doen wij u dan een trainingsvoorstel.

Wilt u meer weten? Klik hier en wij bellen u terug.

Offerte aanvragen voor Training risico management ISO 31000

Offerte aanvragen norm
Bezig met versturen
Menu