Wat houdt de training Interne Audits ISO 19011 in?

De in company training Interne Audits ISO 19011 is een maatwerk training met als doel om binnen een team of organisatie ISO 19011 effectief toe te passen. ISO 19011 is in 2011 aangepast en geldt als de internationale norm voor interne audits. De norm behandelt het gehele interne auditproces en sluit hiermee aan op normen zoals: ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Iedere in company training wordt op maat gegeven en bestaat minimaal uit een intake, een theoriedeel en een praktijkdeel die zijn afgestemd op het realiseren van effectieve én efficiënte audits in de eigen bedrijfssituatie. Ook vindt er na afloop van de training een opvolgingsbezoek plaats om het resultaat van de training vast te stellen en aanvullende instructies te geven.

Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. Binnen de gezondheidszorg kan indien gewenst voor PE-accreditatie van de training verzorgd worden.

Voor wie is de training Interne Audits ISO 19011 bedoeld?

De training Interne Audits ISO 19011  is bedoeld voor organisaties die het interne auditproces serieus nemen en audits willen gebruiken om het managementsysteem te toetsen en de effectiviteit van getroffen maatregelen te verifiëren. De training is het meest effectief bij middelgrote en grote organisaties of afdelingen waar meerdere functies zijn die effectief moeten samenwerken.

De training is bedoeld voor het opleiden van interne auditoren, maar is ook nuttig voor het management van organisaties.

Hoe kan Vos Advies u hierbij helpen?

Onze trainers zijn gekwalificeerd als lead auditor en hebben jarenlange ervaring als auditor en trainer in verschillende branches. Door deze training brengen wij het interne auditproces op gang en leveren ook de noodzakelijke hulpmiddelen daarvoor aan. Zoals checklijsten, auditprogramma’s en instructies.

Wij verzorgen de training bij voorkeur in uw eigen bedrijf, maar het is ook mogelijk om dit in een van onze locaties te volgen. Aan u de keus!

Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om uw wensen en verwachtingen vast te stellen. Op grond hiervan doen wij u dan een trainingsvoorstel.

Wilt u meer weten? Klik hier en wij bellen u terug.

Offerte aanvragen voor Training interne audits kwaliteit

Offerte aanvragen norm
Bezig met versturen
Menu