• Onderhoud KAM systeem
    Efficiënt onderhoud door experts, met certificeringsgarantie.

Wat houdt onderhoud managementsysteem in?

Het managementsysteem voor Kwaliteit, Arbo en Milieu actueel houden kost tijd en energie. Bij MKB bedrijven komt dit vaak naast de normale dagelijkse taken. Voordat je het weet is er alweer een jaar verstreken en staat de externe auditor namens de certificerende  instantie voor de deur.

De adviseurs van Vos Advies BV hebben de ervaring om het KAM managementsysteem efficiënt en adequaat te onderhouden, met de garantie dat de certificering niet in gevaar komt.

Wij zetten uw bestaande documenten om naar een online managementsysteem. Wij werken met een duidelijke jaarplanning en vormen als helpdesk een verlengstuk van de organisatie.

Voor wie is onderhoud managementsysteem bedoeld?

Deze dienst is bedoeld voor organisaties die niet over de kennis of capaciteit beschikken om een eigen KAM manager aan te stellen. Ook kiezen steeds meer organisaties ervoor om ondersteunende diensten door externe experts te laten vervullen.

Wij onderhouden ieder gecertificeerd KAM managementsysteem. Of het nu om een eenvoudig VCA* systeem gaat voor een kleine organisatie of een complex managementsysteem met meerdere certificeringsnormen bij een grote organisatie.

Bij kleine organisaties zetten wij allround adviseurs in, terwijl bij grotere organisaties een multidisciplinair team samenwerkt aan gemeenschappelijke doelstellingen.

 

Hoe kan Vos Advies u hierbij helpen?

Bij organisaties die het KAM onderhoud willen uitbesteden starten wij met een nul audit en het opstellen van een KAM beleidsplan.

Vervolgens brengen wij het systeem weer volledig op orde en implementeren wij het eQuse Online Kwaliteitsysteem. In dit systeem nemen wij ook de KAM planning. Hierdoor beschikt de gehele organisatie over een actueel managementsysteem met inzicht in alle KAM acties.

Indien gewenst selecteren wij een nieuwe certificerende instelling.

Daarna fungeren onze adviseurs als verlengstuk van de organisatie en ondersteunen wij actief bij het realiseren van doelstellingen van de organisatie.

KAM onderhoud kan in de vorm van een maandabonnement worden afgenomen.

Offerte aanvragen voor Onderhoud managementsysteem

Offerte aanvragen norm
Bezig met versturen
Menu