Wat houdt een leveranciersaudit in?

Een leveranciersaudit is een uitgebreide beoordeling van uw leverancier(s). Vanuit diverse normen en richtlijnen waaronder bijvoorbeeld ISO 9001 wordt aanbevolen om dit regelmatig voor uw organisatie te realiseren. De geleverde diensten, materialen en producten van de leverancier(s) hebben namelijk indirect invloed op de kwaliteit van uw product/dienst. Daarom is het van wezenlijk belang om dit voor uw organisatie in te richten en mogelijke risico’s te beperken.

 

Voor wie is een leveranciersaudit bedoeld?

Een leveranciersaudit is in principe op elke organisatie van toepassing. Elke organisatie is namelijk afhankelijk van zijn/haar leveranciers. De vraag is alleen in welke mate?

Daarnaast worden bijvoorbeeld organisaties die beschikken over een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem vanuit de norm verplicht om een leveranciersbeoordeling te realiseren. De leveranciersaudit is hier een uitstekende mogelijkheid voor om dit in te richten.

Hoe kan Vos Advies hierbij helpen?

Door de bekendheid met organisaties uit verschillende sectoren en de daarbij horende risico’s kan Vos Advies u helpen bij het uitvoeren van een gedegen leveranciersaudit. Hierbij weet Vos Advies zowel voor u als uw leverancier het maximale uit uw samenwerking te halen.

Offerte aanvragen voor Leveranciersaudit

Offerte aanvragen norm
Bezig met versturen
Menu