Mondzorg

Schaalvergroting, tariefsverlaging, IGZ onderzoeken, nieuwe WIP richtlijnen en demografische wijzigingen. Weinig sectoren hebben in de afgelopen jaren met zoveel ontwikkelingen te maken gehad als de mondzorg. Het maken van strategische keuzes is voor praktijkhouders hierdoor essentieel geworden. De centrale vraag is steeds vaker: “is mijn praktijk in orde?”.

Werk slimmer met onze oplossingen

In 2007 realiseerden wij samen met stichting HDKZ en KIWA de eerste officieel geaccrediteerde HKZ certificering voor tandprothetici. Op dit moment zijn wij partner van Infomedics voor KWALITEIT en het Praktijk in Orde Keurmerk. In samenwerking met onze kennispartners bieden wij LEAN optimalisatie in de praktijk. Maar ook kunt u bij ons terecht voor oplossingen voor e-learning, arbo-, milieu- en praktijkmanagement. Kortom: Vos Advies is hét loket voor alle organisatorische vragen in de mondzorg in de volle breedte: van algemene tandheelkunde tot mondhygiëne en van orthodontie tot implantologie en tandprothetiek.

Certificeringen voor mondzorg

Hoewel het wel wettelijk verplicht is om als zorginstelling een kwaliteitssysteem te hebben, is het niet verplicht om uw zorginstelling te certificeren. Er wordt echter wel steeds meer waarde gehecht aan certificeringen, zoals de HKZ. Deze certificering is gebaseerd op de ISO 9001, maar is aangevuld met specifieke criteria voor de zorg. Met HKZ staat u garant voor kwaliteit en dit wordt gewaardeerd door patiënten, maar ook door verzekeraars en consumentenorganisaties. Een bijkomend voordeel van de HKZ tandartspraktijk of HKZ Kleine Organsiaties is dat u met dit certificaat tevens mag communiceren dat u een ISO certificering hebt. U kunt HKZ gecertificeerd worden door uw praktijk te laten toetsen door een certificerende instelling, waaraan wij u koppelen.

Onze diensten inzetten voor uw praktijk?

Vos Advies BV vervult al vele jaren een prominente rol als adviseur voor de mondzorg. Altijd duidelijk en transparant, met het belang van onze cliënten voorop. Wilt u meer weten over onze diensten? Wij maken graag een afspraak voor u om de mogelijkheden te bespreken.