Installatietechniek (E en W)

Uw installatie- en elektrotechniekbedrijf eenvoudig certificeren

Sinds de oprichting van Vos Advies is de installatie- en elektrotechniek één van onze kernbranches. Heeft u een bedrijf in de installatie- en elektrotechniek branche en wilt u uw kwaliteit aanduiden met een certificering of meting? Wij voorzien u graag van deskundig advies over het behalen van verschillende erkende certificaten en externe eisen. Uiteraard kunnen wij u hierin ook begeleiden, zoals bij het behalen van de eisen van de arbeidsomstandighedenwet of een certificering kwaliteitsmanagement.

Uw bedrijf aantoonbaar veilig en van hoge kwaliteit

Heeft uw bedrijf een certificering die verloopt, of wilt u een nieuwe certificering behalen? Wij helpen u graag verder. Als bedrijf in de installatie- en elektrotechniek zijn er verschillende certificeringen die u verplicht behaald moet hebben. Zo heeft u in ieder geval te maken met de Arbeidsomstandighedenwet en de Arbo risico-inventarisatie en -evaluatie. Daarnaast is er een aantal diensten dat u kunt inzetten om aan te tonen dat uw bedrijf aandacht besteed aan veiligheid en kwaliteit, zoals de certificering Arbomanagement of de PSA-meting. Met de laatste meting toont u de psychosociale arbeidsbelasting, oftewel de wijze van omgang tussen de werknemers van uw bedrijf, aan.

Belangrijke normen voor uw installatiebedrijf

Om vertrouwen uit te stralen naar uw klant, kunt u gemakkelijk uw bedrijf laten toetsen op verschillende normen. Een voorbeeld van een norm die u door ons kunt laten certificeren is de ISO 9001:2015. Met deze norm stelt u zeker dat u weet wat uw klanten van u verwachten, u over voldoende middelen beschikt om deze wens te realiseren, uw bedrijf diensten levert volgens afspraak en dat u dit tijdens het proces constant controleert. Een andere certificering die u hoogstwaarschijnlijk nodig heeft, is de VCA certificering. Deze garandeert dat u tijdens externe opdrachten veilig werkt om ongevallen te verminderen. Veel branches vragen om deze certificering.

Wat wij voor uw installatie- en elektrotechniekbedrijf kunnen betekenen?

Vos Advies is al jarenlang actief als adviseur in de installatie- en elektrotechniekbranche. Door onze uitgebreide ervaring met veel verschillende organisaties kunnen wij meerdere partijen inmiddels tot onze kennispartners en stakeholders rekenen. Zo werken wij regelmatig met KIWA, DEKRA, IL&T, ISSO, KvINL en UNETO-VNI. Naast onze eigen deskundigheid kunnen wij indien nodig onze contacten in de elektro- en installatietechniek inzetten om u te voorzien van aanvullend advies. Wilt u gebruikmaken van onze dienst of heeft u vragen? Neem direct contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.