Huisartsenzorg

Slim voor zorggroepen en individuele huisartsen praktijken

Huisartsenpraktijken werken steeds vaker succesvol samen in zorggroepen. Zij delen niet alleen kennis en ervaring, maar ook de kosten voor gezamenlijke diensten. Zoals software, opleiding en certificering.

Vos Advies BV heeft samen met haar kennispartners eQuse, DEKRA en PraQties+ een one-stop-shop concept ontwikkeld voor praktijkmanagement, wetgeving en accreditatie van de huisartsenzorg. Ook zijn wij een een samenwerking aangegaan met HaZo24 om kwaliteitsverbetering verder te bevorderen.

In 2014 hebben wij meegewerkt in het certificeringstraject EN 15224 van Medrie in Zwolle. In 2015-2016 hebben wij invoering van de multisite certificering door DEKRA volgens de LHV norm en ISO 9001 bij Stichting Samenwerkende Apotheekhoudende Huisartsen Fryslân ondersteund. Maar ook tientallen individuele huisartsenpraktijken kennen onze oplossingen voor accreditatie en certificatie.

Op deze pagina tonen wij diverse diensten en producten, specifiek voor de huisartsenzorg. Maar als u echt wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Wij zien uw uitnodiging graag tegemoet.