Banden en wielen branche

De autobranche is volop in beweging. Dus is het belangrijk om alle aandacht te besteden aan belangrijke zaken. Daarom ondersteunen wij organisaties in de banden- en wielenbranche met de noodzakelijke dingen, zoals normen, wet- en regelgeving.

Onze ervaring

Vos Advies BV heeft een jarenlange traditie in de autobranche. Wij adviseren leveranciers van autofabrikanten bij de ISO/TS 16949 certificering, voeren audits uit voor ketens en zijn de vaste partner van Branchevereniging VACO voor ARBO en veiligheidsmanagement in de banden- en wielensector.

Ons aanbod

Wij helpen organisaties met het voldoen aan nationale en Europese wetgeving, zoals ARBO, milieu en CE. Voor bedrijfscertificeringen en keurmerken hebben wij praktische oplossingen voor zowel individuele bedrijven als ketens. Uiteraard kan dit via een online managementsysteem waarmee kostbare tijd bespaard wordt. Op deze pagina tonen wij u onze diensten en producten. Maar als u echt wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, komen wij graag bij u langs voor een persoonlijke afspraak. Uit ervaring weten we dat dit altijd de moeite waard is.