Afbouw- en schildersbedrijven

Uw bedrijf slim certificeren

Meedoen met een aanbesteding? Of voldoen aan de wensen van uw klanten? Wij begeleiden u bij het behalen en behouden van een erkende certificering, zoals VCA, ISO 9001, VGO Keur en CO2 Prestatieladder.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Om een norm te stellen aan het behartigen van veiligheid binnen een organisatie kan er een VCA bedrijfscertificering worden behaald. Door het behalen van een VCA certificering wordt er aangetoond dat uw bedrijf getoetst is op de dienstverlening en voldoet aan de gestelde norm voor VGM-beheersystemen.

Het is voor afbouw- en schilderbedrijven van belang om te verdiepen in de ISO normen, zoals ISO 9001. De norm ISO 9001 is bedoeld voor organisaties om te kunnen aantonen dat zij in staat zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Binnen de bedrijfsvoering kan veel winst worden behaald in energiebesparing, duurzaamheid, het efficiënt gebruik van materialen en duurzame energie. Door bedrijfscertificering op basis van de CO2-Prestatieladder wordt aangetoond dat CO2 reductie daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Vos Advies kan u helpen bij ondersteuning en het opstellen van documenten, vaststellen van verbeteringen, het voeren van de CO2 administratie en begeleiding naar de bedrijfscertificering.

Flexibele service met managementsystemen

Onze flexibele services, zoals KAM onderhoud en het eQuse online managementsysteem, besparen u veel kostbare tijd. De adviseurs van Vos Advies hebben de ervaring om het KAM managementsysteem adequaat en efficiënt te onderhouden. Ook op het gebied van eQuse online managementsystemen is Vos Advies geschikt om onderhoud te verzorgen voor zowel kleine als grote netwerkorganisaties. Het systeem wordt gebruikt voor diverse normen. Dit online Kwaliteitsmanagementsysteem wordt door veel klanten als prettig en eenvoudig ervaren.

Doelgericht verbeteren

Met onze online tools helpen wij u gericht verbeteren. Zoals met de PSA meting, waarin wij de werkdruk en psychische belasting van uw medewerkers bepalen. Een PSA meting is bedoeld voor organisaties die, op grond van de ARBO RI&E, inzicht willen verkrijgen in de psychosociale arbeidsbelasting van medewerkers. Met onze rapportage kunt u gericht ingrijpen en wordt uitval van waardevolle medewerkers voorkomen.

Benieuwd wat wij voor uw afbouw- of schildersbedrijf kunnen betekenen?

Onze specialisten zijn een verlengstuk van uw organisatie. U krijgt de beschikking over een een team van specialisten en mag rekenen op een gegarandeerd serviceniveau. Dus geen stress meer over audits en inspecties. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw afbouwbedrijf of schildersbedrijf door te nemen.