Zorggroepen

Informatie aanvragen


Toon aan dat u goede zorg levert

Als uw zorggroep goed aangeschreven staat, kunt u meer patiënten verwachten. Dus zorgt u er niet alleen voor dat u de best mogelijke zorg levert aan je patiënten, maar toont u dat ook aan. In een sector waarin de administratieve lastendruk al hoog is, zit u daarbij natuurlijk niet te wachten op nog meer administratieve rompslomp. Wij gebruiken softwaretools die u als kent, zoals Microsoft 365 of Google Suite. Daarmee bespaart u kostbare opleidingstijd, licenties en behoudt u het overzicht. 

Hoe Vos Advies u helpt met de certificering van uw zorggroep?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring als adviseur en trainer in de zorg. Ze spreken de taal van de zorg en weten dit te vertalen naar slim werken. Daarmee begeleiden we uw organisatie als groep snel en efficiënt naar de juiste certificering. Daarbij ondersteunen wij individuele praktijk op maat, zodat het kwaliteitsmanagement van de hele groep gewaarborgd is.

Natuurlijk delen wij onze ervaringen en best practices graag. Daarmee bespaart u kostbare tijd en kunnen uw deelnemende praktijk zich optimaal richten op de het leveren van kwalitatieve zorg.