Klinieken en ZBC’s

Informatie aanvragen


Uw kliniek op orde volgens IGJ-eisen

Hoe garandeert uw kliniek of ZBC de kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg aan je patiënten? Klinieken en ZBC’s moeten aan veel wetten, richtlijnen en normen voldoen. De kliniek of ZBC die zijn zaken niet goed op orde heeft riskeert de gezondheid van cliënten en kan een bezoek van de inspectie voor de gezondheidszorg verwachten. Zo’n scenario wil je natuurlijk voorkomen.

Hoe Vos Advies u helpt met de certificering van uw kliniek of ZBC?

Als partner van de branchevereniging ZKN ondersteunen we klinieken en ZBC's met actuele zorgkennis, services en interim hulp. We weten namelijk precies aan welke wetten, richtlijnen en normen klinieken moet voldoen, zoals de Wkkgz, het convenant medische hulpmiddelen en privacybescherming volgens NEN 7510. In een sector waarin de administratieve lastendruk al hoog is, zit u natuurlijk niet te wachten op nog meer administratieve rompslomp. Daarom integreren wij onze oplossingen zoveel mogelijk in het dagelijks werk. Liever slimme, tijdbesparende oplossingen dan een apart systeem waarvoor u iemand moet vrijplannen om het te onderhouden. 

Wij gebruiken softwaretools die u als kent, zoals Microsoft 365 of Google Suite. Daarmee bespaart u kostbare opleidingstijd, licenties en behoudt u het overzicht. Ook kunnen wij samen met onze partners efficiënt klanttevredenheidsmetingen (KTO), Patient Reported Outcome Measures (PROMs), Patient Reported Experience Measures (PREMs) of medewerkerstevredenheid-onderzoek (MTO) uit te voeren.

En wat denkt u van ondersteuning op het gebied van arbo, (brand)preventie en informatiebeveiliging. Of het nu gaat om kwaliteitscertificering (ZKN Keurmerk, ISO 9001), arboregelgeving (ARBO RI&E, PSA-onderzoek) of informatiebeveiliging (NEN 7510). Wij hebben het allemaal in huis. Alles wat u nodig heeft op één plek. Dat scheelt een boel geregel!