AVG vanaf 25 mei 2018: Bent u goed voorbereid?

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) treedt vanaf 25 mei 2018 in werking en vervangt de WBP. Dit zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan, omdat het voortdurend in de media aan bod komt. Voldoet uw praktijk niet aan de eisen, dan kunnen hoge boetes opgelegd worden. Aan zorgaanbieders worden extra eisen gesteld, omdat met persoonsgevoelige informatie over de gezondheid wordt gewerkt. Wij begrijpen dat het voldoen aan de AVG complex kan zijn en begeleiden u hierin graag zodat u dit op orde heeft voor 25 mei 2018.

Vanuit uw branche worden er wellicht al verschillende handvatten geboden die betrekking hebben op de AVG. Dit is vaak alleen een voorbeeldformulier en een checklist. In de praktijk blijkt het echter ingewikkeld en tijdrovend te zijn om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Wilt u zeker weten of uw organisatie aan de gestelde eisen voldoet? Meld u dan aan voor ons AVG-trainingspakket waarbij wij u van A tot Z begeleiden om te voldoen aan de privacyregels van de AVG.

 Wat houdt ons AVG-trainingspakket in?

  • Een online zelftest;
  • 2 praktijktrainingen bij u op locatie;
  • Een afsluitende controle in uw praktijk door een ervaren consultant;
  • PIO-privacy certificaat als gevolg van uw deelname.

Het AVG-trainingspakket is speciaal gericht op huisartsen- en tandartspraktijken. De kosten voor dit pakket bedraagt €2.950,00, tegen de 0% btw-regeling. Het AVG-trainingspakket geeft u op praktische en concrete wijze inzicht in uw risicofactoren. Onze ervaren consultants begeleiden u vervolgens in het traject om te voldoen aan de privacyregels van de AVG, met het PIO-privacy certificaat als resultaat om dit te waarborgen.

Aanmelden of meer informatie?

We zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088-8581122 of meld u direct aan via ons contactformulier.