Training risicomanagement in de zorg (1)

Informatie aanvragen


Training risicomanagement in de zorg

Training risicomanagement in de zorg

Op 10 juni 2021 staat de training risicomanagement op de agenda!

Iedereen heeft in zijn of haar werk te maken met onzekere factoren, de politieke ontwikkelingen, financiële risico’s en meer. In de zorg kan een incident verregaande gevolgen hebben omdat men met de gezondheid van mensen te maken heeft.

Hoe krijgt u grip op de risico’s waar u en uw organisatie mee te maken heeft?

Volg hiervoor onze training Risicomanagement in de zorg. In deze waardevolle training leert u om aan de hand van de beschreven processen in uw werk risico’s te analyseren, de juiste beheersmaatregelen te treffen en deze te implementeren. In de praktijk is gebleken dat klinieken en zorginstellingen moeite hebben met het structureel uitvoeren van Prospectieve- en retrospectieve risicoanalyses. Wanneer voert u een prospectieve risicoanalyse uit en wanneer een retrospectieve analyse en hoe uitgebreid moet deze dan zijn? Komt dit bekent voor? Onze senior-adviseur en trainer Patrick ter Voorde wijst u de weg en frist uw bestaande kennis op. Na deze training kunt u zelfstandig objectieve risicoanalyses uitvoeren en ontvangt u een certificaat als bewijs van deelname!

Wat gaat u doen in deze training?

  • Processen in kaart brengen
  • Risico’s ten aanzien van (bestaande) processen in kaart brengen en acties hieraan koppelen.
  • Omgaan met het melden en analyseren van incidenten (VIM)
  • Uitleg van en oefenen met een Prospectieve Risico Analyse (PRI)

Praktische informatie

Datum : 10 juni 2021

Tijd        : 09:30 uur tot 16:00 uur

Locatie : Zuideropgaande 54, Hollandscheveld

Kosten : € 399,- p.p incl. Koffie, thee en lunch (0%BTW)

Aanmelden:

U kunt zich vóór 20 mei 2021 aanmelden via deze link

Voorwaarden:

Annuleren na aanmelding kan tot 27 mei 2021. Indien u zich na deze datum afmeldt brengen we 50% van de prijs van de training in rekening. Bovengenoemd geldt niet wanneer de training door ons wordt geannuleerd in verband met te weinig aanmeldingen of door verscherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus.

Indien gewenst verzorgen wij ook een training bij u op locatie! Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@vosadvies.nl t.a.v. Karlijn Kelder.

Vragen of meer informatie? Neem contact op via: