Intern Auditor ISO 27001:2020 / NEN7510:2020

Informatie aanvragen


Intern Auditor ISO 27001:2020 / NEN7510:2020 – 2-daagse basis training

Intern Auditor ISO 27001:2020 / NEN7510:2020  – 2-daagse basis training

1 en 2 juli 2021

Vind u het ook belangrijk dat de bedrijfsgegevens en de gegevens van klanten binnen de bedrijfsmuren blijven? En wilt u op een professionele manier effectieve interne audits uitvoeren?

Volg dan onze Basistraining Intern Auditor! De tweedaagse intensieve training helpt u de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een Information Security Management System (ISMS) te auditeren. Audits worden gebruikt om te bepalen in welke mate wordt voldaan aan de eisen van het managementsysteem voor informatiebeveiliging. Audit bevindingen worden gebruikt om de doeltreffendheid van het systeem te beoordelen en kansen voor verbeteringen vast te stellen. Als u deelneemt aan deze training krijgt u kennis van het plannen van een interne audit. Ook leert u de vaardigheden om een audit uit te voeren en te rapporteren. Deze vaardigheden ondersteunen wij door te oefenen met gespreks- en formuleringstechnieken. 

Leerdoelen

  • De uitvoering van interne audits op basis van organisatieprocessen en normenkaders
  • Het leren van vaardigheden om op een gestructureerde manier een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren
  • Leren om een intern auditsysteem op te zetten en te implementeren

Deze training wordt verzorgd door onze senior-adviseur en trainer Rob de Leur. Na deze training kan u zelfstandig objectieve audits uitvoeren en ontvangt u het Intern Auditor certificaat als bewijs van deelname!

Op het programma van de training staan de volgende onderdelen:

  • De ISO 27001:2017 in vogelvlucht
  • Auditplanning
  • Opdrachten
  • Auditvoorbereiding
  • Audituitvoering
  • Auditrapportage

Praktische informatie

Datum  : 1 en 2 juli van 2021

Tijden   : 09:00 uur tot 16:30 uur

Locatie : Zuideropgaande 54, Hollandscheveld

Kosten : € 990 p.p. incl. koffie, thee en lunch (0% BTW)

Wilt u overnachten in de landelijke omgeving dan is dit mogelijk voor een meerprijs van € 60,- pp per nacht incl. ontbijt.

Aanmelden:

U kunt zich vóór 3 juni 2021 aanmelden via deze link

Voorwaarden:

Annuleren na aanmelding kan tot 17 juni. Indien u zich na deze datum afmeldt brengen we 50% van de prijs van de training in rekening. Bovengenoemd geldt niet wanneer de training door ons wordt geannuleerd in verband met de weinig aanmeldingen of door verscherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus.

Indien gewenst verzorgen wij ook een training bij u op locatie! Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@vosadvies.nl t.a.v. Karlijn Kelder.

 

Vragen of meer informatie? Neem contact op via: